Sari la continut

Încearcă noul modul de căutare din Republica

Folosește noul modul inteligent de căutare din Republica. Primești rezultate în timp ce tastezi și descoperi ceea ce te interesează filtrat pe trei categorii: texte publicate, contributori și subiecte. Încearcă-l și spune-ne cum funcționează, părerea ta ne ajută.

Ce revenire pentru Simona! După un meci ce părea pierdut, Simona Halep o învinge pe Elina Svitolina și ajunge în finală la Qatar Open

Simona Halep - Doha - captura

Nervi tari, ambiție, credință în victorie. Revenire de la 1-4 în setul 3, la 6-4 pentru Simona Halep! Elina Svitolina a avut 3 mingi de 5-1 în ultimul set, dar Simona Halep nu s-a rupt. Simona Halep reușește să ajungă în finala de la Doha, 6-3, 3-6, 6-4!

Înarmat cu steaguri tricolore, publicul de la Doha a încurajat-o pe Simona Halep de la prima până la ultima minge.

„Este cel mai bun meci al meu de până acum”, a spus după partidă Simona Halep.

„A fost rezistentă la tăvăleală. A fost un Hopa Mitică, nu se sparge, nu se strică și-n picioare se ridică. Nu s-a pierdut niciun moment”, a comentat jurnalistul Cristian Tudor Popescu. CTP a remarcat că Simona Halep a jucat fără frică și că nu a avut niciun moment de blocaj psihic, indiferent de scor: „Nu i-a fost frică nici de victorie, nici de înfrângere”. 

„Svitolina a jucat excepțional, a scos mingi imposibile. Dar Simona are acest stabilizator, acest giroscop psihic care nu se strică”, a remarcat jurnalistul.

În finală, Simona Halep va juca împotriva lui Elise Mertens sau Angelique Kerber. De luni, Simona revine pe a doua poziție WTA.

Calificarea în finală este recompensată la Doha cu un premiu de 84.850 de dolari şi cu 305 de puncte WTA. Trofeul este recompensat cu 158.895 de doalri şi cu 470 de dolari.

Simona Halep, câştigătoare la Doha în 2014, a jucat anul trecut în semifinale la Qatar Open, când competiţia era de categorie Premier 5.

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere


Îți recomandăm

litoral 2021

Totul a pornit de la o simplă aluniță pe care o avea pe spate, din naștere. Mereu râdea cu părinții ei - era alunița după care o puteau recunoaște imediat, în cazul în care ar fi pierdut-o pe malul mării. (Foto: Rob Wilkinson / Alamy / Alamy / Profimedia)

Citește mai mult

articol audio
play icon mic icon Echipa de fericire

„Am tras de mine cât am putut și la 11 și 50 de minute știu că a venit pe lume Teodor. I-am auzit pentru prima dată glasul, l-am simțit pe pieptul meu, i-am văzut pielea, am știut că i s-a pus sângele în mișcare... că a venit pe lume, de fapt”- Alexandra povestește zâmbind cele mai intense 40 de minute din viața ei.

Citește mai mult

Silvia Demeter

Acel grajd avea să capete, în doi ani, o nouă funcțiune - living, dining și bucătărie în ceea ce avea să devină, prin măiestria arhitectei, reședința de vară a Prințului Charles. Totul cu un mesaj – păstrarea tradiției, salvarea patrimoniului arhitectural din zonele rurale ale României. Foto opiniatimisoarei.ro

Citește mai mult