Sari la continut

De șase ani suntem împreună. Vă mulțumim!

Găsim valori comune, sau scriem despre lucruri care ne despart. Ne unesc bunul simț și credința că putem fi mai buni. Suntem Republica, sunteți Republica!

Cea mai mare campanie națională pentru donarea de sânge. Donatorii primesc bilete la festivalurile Untold și Neversea

Persoanele care donează sânge în cadrul unor caravane mobile, între orele 8:00-12:00, vor primi bilete gratuite la festivalurile Untold și Neversea, au anunțat organizatorii evenimentelor muzicale.

„Împreună cu platforma tehnologică de donare de sânge «Și Eu Donez», organizatorii Untold și Neversea lansează astăzi campania de donare de sânge care a mobilizat mii de tineri din România și care a demarat în 2016 prima Rețea a Donatorilor Benevoli de Sânge din țară. Campania se desfășoară în perioada 14 iunie-10 iulie”, se arată într-un comunicat al organizatorilor festivalurilor Untold și Neversea. 

Caravanele mobile unde vor fi așteptați donatorii vor fi amenajate în Cluj-Napoca, București, Timișoara și Constanța. Caravana va fi prezentă în Cluj-Napoca, pe Bulevardul Eroilor, în zilele de 17 iunie și 18 iunie, în București va fi în Parcul Herăstrău, în 24 iunie și 25 iunie, în Timișoara, pe 1 și 2 iulie, în Iulius Mall, iar în Constanța tot pe 1 și 2 iulie, în Parcul Tăbăcărie.

„În acest an, mecanismul este următorul: cine donează sânge la caravana mobilă și se înscrie în baza de date Și Eu Donez (reteaua.sieudonez.ro) primește un bilet gratuit la Untold sau la Neversea. Toți cei care donează sânge la centrele de transfuzii din întreaga țară și intră în rețeaua „Și Eu Donez”, vor primi reducere la abonamente pentru festivalurile Untold sau Neversea”, mai arată comunicatul organizatorilor festivalurilor. 

Persoanele care donează la unul dintre centrele de transfuzii din țară trebuie să acceseze link-ul http://untold.com/blood-network, unde trebuie să completeze formularul solicitat și să atașeze o poză cu adeverința de donator. 

Aceștia vor primi pe adresa de email un cod cu care vor putea achiziționa abonamentele cu reducere. La Untold reducerea este de 150 lei + taxe din prețul final de 550 lei + taxe al abonamentului. La Neversea reducerea este de 195 lei+ taxe din prețul final de 420 lei + taxe al abonamentului.

În prezent rețeaua donatorilor benevoli de sânge de pe platforma „Și eu donez” are 4000 de membri, din care peste 1700 s-au înscris în perioada campaniei Blood Network 2016.

Untold 2017 va avea loc în perioada 3-6 august la Cluj-Napoca.

Festivalul Neversea se va desfășura între 7 și 9 iulie, în Constanța.

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere


Îți recomandăm

Dove cover

De ce au nevoie adolescenții pentru a-și dezvolta o imagine sănătoasă de sine? De mai mulți factori protectori, dintre care cel mai important este relația de încredere și apropiere cu adulții din viața lor, cu precădere părinții.

Citește mai mult

Mădălina Stănescu

„Nu ar trebui să existe business de niciun fel care să nu aibă prezență minimă în online, iar aici mă refer la website în primul rând și apoi la pagini pe rețelele de socializare. Încă mai sunt afaceri care au numai prezență pe Facebook, iar noi le spunem că nu e sănătos să-ți pui tot ce ține de identitatea și brandul tău pe o singură platformă, care, iată, acum ceva săptămâni, a picat 6 ore, nu a mai funcționat deloc”, spune Mădălina Stănescu, fondator Optimized,

Citește mai mult