Sari la continut

Un singur om poate să schimbe cu mintea lui o țară

De cinci ani, peste 500 de contributori își scriu ideile pe această platformă, construiesc împreună cu noi o comunitate, un spațiu al celor care știu că România poate să arate altfel. Te invităm să scrii și tu!

Congresul SUA a confirmat victoria lui Joe Biden în alegeri. Reacția lui Donald Trump

Congresul SUA

Foto: Vicepreședintele Mike Pence și președinta Camerei Reprezentanților, Nancy Pelosi, la prezidiul ședinței Congresului în care a fost validată victoria în alegeri a lui Joe Biden. Erin Schaff/ AFP/ Profimedia

La câteva ore după ce o mulțime formată din susținători ai lui Donald Trump a luat cu asalt Capitoliul, Congresul Statelor Unite ale Americii a confirmat victoria în alegeri a lui Joe Biden.

Imediat după anunțarea deciziei, președintele în funcție Donald Trump a declarat că acest moment reprezintă finalul „celui mai bun prim mandat din istoria prezidențială a SUA”.

„Chiar dacă sunt în total dezacord cu rezultatul alegerilor, iar faptele mă susțin, va exista totuși un transfer ordonat al puterii pe 20 ianuarie”, a spus Trump.

„Am spus întotdeauna că vom continua să luptăm pentru a ne asigura că voturile legale sunt numărate. Chiar dacă acest moment reprezintă finalul celui mai bun prim mandat din istoria prezidențială, acesta este doar începutul luptei noastre de a face din nou America măreață”, a afirmat el.

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
  • ”Acești bătrâni bolnavi care ne guvernează”
    • Like 0


Îți recomandăm

Tânără la calculator

Academia prietenoasă de IT Wantsome și-a făcut în ultimii patru ani o misiune din a ajuta profesioniști din toate domeniile să facă tranziția spre o carieră de succes în domeniul tehnologiei informației, prin cursuri care urmează atent cerințele companiilor IT, prin sesiuni de practică și printr-o activitate intensă de mentorat calibrată pe nevoile lor. (Foto: Getty Images)

Citește mai mult

Marc Areny

Marc Areny este de origine catalană, este cetățean spaniol și francez și a venit în România în urmă cu 10 ani. Este unul dintre primii din Europa care a identificat o nouă nișă de piață: convertește mașini cu motor termic în mașini electrice.

Citește mai mult