Sari la continut

De șase ani suntem împreună. Vă mulțumim!

Găsim valori comune, sau scriem despre lucruri care ne despart. Ne unesc bunul simț și credința că putem fi mai buni. Suntem Republica, sunteți Republica!

David Popovici, pe locul 8, ultimul, în seriile la 50 m liber. UPDATE: Tânărul înotător a ratat calificarea în semifinale

David Popovici.

Foto Facebook David Popovici

UPDATE: „Poate s-au simțit oboseala și presiunea. Eu m-am simțit bine, dar își spun și ele cuvântul. Rămân cu extrem de multă experiență și cu, probabil, cel mai frumos concurs la care am fost. Aștept cu nerăbdare următoarele Jocuri și nu numai. Dar eu și antrenorii aveam planuri mărețe. Eu și antrenorii mei vrem să revoluționăm înotul. Avem timp, răbdare și pasiune”, a spus David Popovici, după ce a ratat semifinala la 50 de metri liber, scrie GAZETA SPORTURILOR.

UPDATE: David Popovici a ratat semifinalele la 50 de metri liber. Timpul reușit de înotătorul român nu a fost suficient pentru a fi între primii 16 înotători. Popovici a terminat seriile pe locul 40 la general, potrivit gsp.ro.

David Popovici a terminat azi seria de 50 metri liber pe ultimul loc, 8. Timpul obținut de acesta a fost de 22:77. Tânărul înotător român va afla, la finalul celor 10 serii, dacă s-a calificat în semifinalele de 50 metri liber la JO Tokyo.

Citiți și:

La doar 16 ani, David Popovici a impresionat o lume întreagă cu evoluțiile sale la Tokyo Aquatics Centre, acolo unde a ocupat locul 4 în finala de la 200 m liber și locul 7 în cea de la 100 m liber.

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere


Îți recomandăm