Sari la continut

Află ce se publică nou în Republica!

În fiecare dimineață, îți scrie unul dintre autorii fondatori ai platformei. Cristian Tudor Popescu, Claudiu Pândaru, Florin Negruțiu și Alex Livadaru sunt cei de la care primești emailul zilnic și cei cărora le poți trimite observațiile, propunerile, ideile tale.

Ionuț Radu, căpitanul naționalei de tineret, după victoria cu Anglia, la EURO 2019: „Unde nu ajung picioarele, ajunge inima!”

Ionut Andrei RAdu - Foto Facebook/Ionuț Andrei Radu

(Foto Facebook/Ionuț Andrei Radu)

Ionuț Andrei Radu, portarul naționalei de tineret a României, a postat un mesaj pe Facebook după victoria împotriva Angliei, cu scorul de 4-2.

„În fata mea sunt colegii mei, în spatele lor sunt eu! Când intrăm pe teren, nu ne temem de nimeni. Dar cel mai important, în spatele meu sunteți voi, milioanele de români! Toți știm asta! Vă simțim și ne dați putere când ne este greu. Suferiți cu noi și luptați pentru noi! Împreună suntem de neoprit! Încredere români! Împreună facem istorie! Și nu uitați: unde nu ajung picioarele ajunge inima!”, a scris Ionuț Radu.

Citiți și:

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
  • Ne.au umplut de bucurie acești tineri ai naționalei , nu atât prin scorul realizat cât, mai ales , prin dăruirea pe care au arătat.o până la finalul jocului . Rezultatele muncii lui Hagi în special , se văd si sper să convingă si alte cluburi că jucători buni se obtin doar șlefuindu.i de mici .
    • Like 1


Îți recomandăm

articol audio
play icon mic icon Speranța Farcă

„Părinții sunt foarte angoasați, aud peste tot că copilul lui cutare face așa, copilul lui cutare face așa. Și se gândesc că ei nu oferă același start copilului lor, care va intra în competiție cu acei copii care au făcut toate acele cursuri. Gândim educația și viața ca pe o competiție”, spune Speranța Farca.

Citește mai mult

Șezlonguri în apă la Marea Neagră

Este o adevărată luptă între turişti pentru a prinde cel mai apropiat pat de plajă lângă apă deşi nu stau prea mult pe sezlong şi apoi tot ei se plâng că nu au soare pentru a se bronza din cauza umbrelelor extrem de apropiate.

Citește mai mult

Foto pentru textul Arinei Angelescu

Plec în oraș. Nu apuc să conduc prea mult când aud telefonul. E mama, care rămăsese cu cel mic. Inima îmi bate deja mai tare. Îmi trec tot felul de scenarii prin cap. Niciunul prea fericit. Răspund. Nu e mama. E băiețelul meu. Plânge în hohote și lasă puțin spațiu ca eu să înțeleg ceva. Nu-știu-ce grisine pe care le-am uitat acasă?!

Citește mai mult

Andrei Ene

AntiFragile, un startup care dezvoltă un sistem de etichete inteligente, care permit monitorizarea de la distanță a coletelor pe parcursul procesului de transport, a fost desemnat vineri seara câștigătorul competiției UPGRADE 100 Floors Elevator Pitch. Pe scurt, eticheta își schimbă culoarea dacă pachetul a fost scăpat de curieri.

Citește mai mult