Sari la continut

Încearcă noul modul de căutare din Republica

Folosește noul modul inteligent de căutare din Republica. Primești rezultate în timp ce tastezi și descoperi ceea ce te interesează filtrat pe trei categorii: texte publicate, contributori și subiecte. Încearcă-l și spune-ne cum funcționează, părerea ta ne ajută.

Ionuț Radu, căpitanul naționalei de tineret, după victoria cu Anglia, la EURO 2019: „Unde nu ajung picioarele, ajunge inima!”

Ionut Andrei RAdu - Foto Facebook/Ionuț Andrei Radu

(Foto Facebook/Ionuț Andrei Radu)

Ionuț Andrei Radu, portarul naționalei de tineret a României, a postat un mesaj pe Facebook după victoria împotriva Angliei, cu scorul de 4-2.

„În fata mea sunt colegii mei, în spatele lor sunt eu! Când intrăm pe teren, nu ne temem de nimeni. Dar cel mai important, în spatele meu sunteți voi, milioanele de români! Toți știm asta! Vă simțim și ne dați putere când ne este greu. Suferiți cu noi și luptați pentru noi! Împreună suntem de neoprit! Încredere români! Împreună facem istorie! Și nu uitați: unde nu ajung picioarele ajunge inima!”, a scris Ionuț Radu.

Citiți și:

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
  • Ne.au umplut de bucurie acești tineri ai naționalei , nu atât prin scorul realizat cât, mai ales , prin dăruirea pe care au arătat.o până la finalul jocului . Rezultatele muncii lui Hagi în special , se văd si sper să convingă si alte cluburi că jucători buni se obtin doar șlefuindu.i de mici .
    • Like 1


Îți recomandăm

iancu guda - andreearosca.ro

Iancu trăiește printre cifre. Biroul lui e mic și „decorat” cu o grămadă de lucruri care reflectă și preocupările, și pasiunile, și munca lui: pe un perete e un tricou semnat al echipei Viitorul Constanța și alte memorabilia legate de clubul creat de Gheorghe Hagi. Fotbalul e una dintre pasiunile lui Iancu, alături de înot.

Citește mai mult

Tinu Boșinceanu

„Plecarea în străinătate nu trebuie să fie un angajament pe viață, ca o căsătorie - eu sunt român în România sau eu am plecat și nu mă mai întorc înapoi. Societatea a devenit oricum mult mai fluidă și trebuie să privești obiectiv. Mi se pare că asta ar ajuta la întoarcerea mai multor oameni, care or să facă lucrurile mai bune. Și poveștile lor or să inspire”, crede Tinu Bosînceanu.

Citește mai mult