Sari la continut

Încearcă noul modul de căutare din Republica

Folosește noul modul inteligent de căutare din Republica. Primești rezultate în timp ce tastezi și descoperi ceea ce te interesează filtrat pe trei categorii: texte publicate, contributori și subiecte. Încearcă-l și spune-ne cum funcționează, părerea ta ne ajută.

Momentul de revoltă al actorului Florin Călinescu, vineri seara, în timpul show-ului „Românii au talent”: De 30 ani avem niște indivizi care înghit tot și nu ne dau nimic înapoi

Florin Calinescu - captura ProTV

Actorul Florin Călinescu a lansat un atac la adresa PSD în timpul emisiunii „Românii au talent”. Călinescu i-a spus artistului scoţian Stevie Starr, care se prezintă drept „regurgitator profesionist“, că dacă ar fi posibil l-ar ruga să înghită clădirea Guvernului României.

Florin Călinescu: „Stevie, eu am văzut prezența ta peste hotare, ai spus că ai mers la multe show-uri. Mă uimeste performanța ta. Nu pot și nici nu vreau să îmi explic. Oriunde ai fost, în Statele Unite, Marea Britanie, Franța, Suedia, Olanda, vreau să spun că nu e atât de extraordinar ce faci tu la București. Și îți spun și de ce. Pentru că de 30 ani avem niște indivizi care înghit tot și nu ne dau nimic înapoi (aplauze). De asta tu ești un performer adevărat. Dacă aș putea, te-aș duce în Piața Victoriei să înghiți o clădire întreagă și să nu ne-o mai dai înapoi”.

Andi Moisescu: „Clădirea nu are nicio vină...”

Florin Călinescu: „... cu oameni în ea”.

În prima gală live „Românii au talent“ din acest sezon, Starr a impresionat juriul reușind să înghită, pe rând, mai multe lucruri, între care și câțiva peştişori, pe care i-a scos afară vii.

Show-ul „Românii au talent” a fost urmărit vineri seara de peste 2,4 milioane de telespectatori din întreaga țară, potrivit audiențelor prezentate de Paginademedia.ro

(Mai jos, înregistrarea momentului, de la minutul 13.35)

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere


Îți recomandăm

Cătălin Vasile, NN România

În acest an, NN România a creat primul fond de burse pentru viitori antreprenori, care susține tineri cu posibilități financiare limitate să urmeze studii aplicate de business la EA – The Entrepreneurship Academy.

Citește mai mult

Pasarea in vazduh

„Bilete Brâncuși sold out” este mesajul aproape permanent afișat la centrul de informații al Muzeului Național de Artă Timișoara unde, până 28 ianuarie 2024, se desfășoară expoziția „Brâncuși: surse românești și perspective universale”.

Citește mai mult