Sari la continut

Revoluția online

România digitală este cea care ne face să mergem înainte. Un proiect Republica, susținut de eMAG.

Momentul de revoltă al actorului Florin Călinescu, vineri seara, în timpul show-ului „Românii au talent”: De 30 ani avem niște indivizi care înghit tot și nu ne dau nimic înapoi

Florin Calinescu - captura ProTV

Actorul Florin Călinescu a lansat un atac la adresa PSD în timpul emisiunii „Românii au talent”. Călinescu i-a spus artistului scoţian Stevie Starr, care se prezintă drept „regurgitator profesionist“, că dacă ar fi posibil l-ar ruga să înghită clădirea Guvernului României.

Florin Călinescu: „Stevie, eu am văzut prezența ta peste hotare, ai spus că ai mers la multe show-uri. Mă uimeste performanța ta. Nu pot și nici nu vreau să îmi explic. Oriunde ai fost, în Statele Unite, Marea Britanie, Franța, Suedia, Olanda, vreau să spun că nu e atât de extraordinar ce faci tu la București. Și îți spun și de ce. Pentru că de 30 ani avem niște indivizi care înghit tot și nu ne dau nimic înapoi (aplauze). De asta tu ești un performer adevărat. Dacă aș putea, te-aș duce în Piața Victoriei să înghiți o clădire întreagă și să nu ne-o mai dai înapoi”.

Andi Moisescu: „Clădirea nu are nicio vină...”

Florin Călinescu: „... cu oameni în ea”.

În prima gală live „Românii au talent“ din acest sezon, Starr a impresionat juriul reușind să înghită, pe rând, mai multe lucruri, între care și câțiva peştişori, pe care i-a scos afară vii.

Show-ul „Românii au talent” a fost urmărit vineri seara de peste 2,4 milioane de telespectatori din întreaga țară, potrivit audiențelor prezentate de Paginademedia.ro

(Mai jos, înregistrarea momentului, de la minutul 13.35)

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere


Îți recomandăm

Angajat dându-și demisia

Atunci când vorbim despre costul pierderii unui angajat, avem două categorii de costuri: există costurile hard, respectiv costurile soft. Costurile hard sunt în general cele care se referă la cheltuieli vizibile, directe și tangibile, lucruri care se pot măsura material foarte ușor, lucruri pe care le identificăm cu toții foarte ușor. (Foto: Profimedia Images)

Citește mai mult

e.on - energie

În viața de zi cu zi, când spunem energie, ne referim la lucrurile mici pe care le facem în mod uzual, fie că aprindem un bec, deschidem televizorul, gătim sau dăm drumul la centrală pentru a ne încălzi. Aceste acțiuni au devenit atât de uzuale, încât nu mai stăm să ne gândim cum a fost produsă energia respectivă - dacă vorbim despre energia electrică - sau de unde provine ea - dacă vorbim despre gazele naturale.

Citește mai mult