Sari la continut

Un singur om poate să schimbe cu mintea lui o țară

De cinci ani, peste 500 de contributori își scriu ideile pe această platformă, construiesc împreună cu noi o comunitate, un spațiu al celor care știu că România poate să arate altfel. Te invităm să scrii și tu!

Cazul Hexi Pharma. Rezultatele testelor ADN, anunțate azi, arată că persoana decedată în accident este Dan Condrea

Persoana decedată în accidentul produs lângă localitatea Buftea este patronul Hexi Pharma, Dan Condrea, arată testele ADN efectuate, după cum au confirmat marți procurorii de la Parchetul General.

„Urmele de culoare brun roșcat și țesut descoperite pe elementele de caroserie, cu prilejul cercetărilor la fața locului, prezintă un profil genetic identic cu probele biologice prelevate de la cadavru. Profilul genetic respectiv aparține unui bărbat care este tatăl biologic al minorului C.D., cu indice de paternitate 5.580.000", se arată într-un comunicat de marți al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

Procurorii au descoperit că în ziua în care a avut loc accidentul, în interval de aproximativ o oră Dan Condrea a făcut făcut 13 deplasări cu mașina între Buftea și Corbeanca.

„Autoturismul implicat în accidentul mai sus menţionat a fost surprins de o cameră de supraveghere stradală amplasată în Buftea, efectuând mai multe deplasări pe traseul Buftea – Corbeanca, tur şi retur, însumând 13 deplasări în intervalul orar 17:31 – 18:38, ultima deplasare fiind dinspre Buftea spre Corbeanca”, se arată în comunicatul Parchetului General.

Dan Condrea a murit pe 22 mai după ce a intrat cu mașina într-un copac pe drumul care leagă Buftea de Corbeanca. Șoferul era desfigurat, dar polițiștii au găsit actele lui Dan Condrea. Soția lui Dan Condrea l-a identificat pe omul de afaceri după haine. La fața locului nu au existat urme de frânare, potrivit polițiștilor prezenți la locul accidentului. 

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
 • Valentin check icon
  Ca si suferim de o curatenie in spitale ceva de speriat! Tropaie apartinatorii ca la ei acasa si lasa in urma borcane cu ciorba si casolete cu varza murata si slanina. In curtea spitalului se cresc cani, pe care bolnavii ii mangaie afectuos. Hai sa fim seriosi!
  • Like 0
 • Rezultatele arata ce trebuie sa arate, nu realitatea. Mai crede cineva ce zice statul? Am ajuns o biata colonie tinuta in sah de DNA si SRI, instrumentele foarte utile ale Mossadului in colonia Romania! RUSINE!
  • Like 1
 • e mare vrajeala. Condrea e bine mersi scos din tara si din ecuatii ca si Patriciu ... dovada ca din afacere au mancat bani multi sus-pusi din servicii si politica.
  • Like 1
 • Casargoz check icon
  Buftea Corbeanca calculat de Google=21 minute.
  Intervalul orar mentionat: 64 de minute.
  Ca sa faci de 13 ori traseul trebuie sa ai o medie orara de 200km/h.
  Sa zicem ca a avut un traseu mai scurt, tot nu iese la calcule.
  • Like 1
  • @ Casargoz
   Este vorba de O CAMERA, UNA SINGURA. Masina poate ca strabatut un traseu de 500 de metri iar undeva pe parcursul celor 500 de metri se afla camera respectiva. Si pe jos si tot faci 6.5 km. in 64 de minute.
   • Like 0
 • Bună ziua
  Sper sa fie o anchetă reală și un rezultat pe măsură . . . nu cred o iotă din ce se vehiculează
  Când se va vedea ceva concret din partea autorităților în orice alt caz. . . voi fi și eu MÂNDRA CĂ SUNT ROMÂN ..... intre timp , lor le este bine
  CEL MAI JIGNITOR PENTRU NOI , MI SE PARE AREST LA DOMICILIU ȘI NECONFISCAREA BUNURILOR cu toții sunt foarte corecți și nou ceilalți , extrem de idioți
  Zi bună în continuare
  • Like 0


Îți recomandăm

Komoder 1

Fotoliile smart fac masaj la degetele de la picioare, la călcâi, la gambe, la mâini, au role încălzite care fac masaj la spate, mai puternic sau mai blând, te cântăresc, îți măsoară pulsul.

Citește mai mult

Tânără la calculator

Academia prietenoasă de IT Wantsome și-a făcut în ultimii patru ani o misiune din a ajuta profesioniști din toate domeniile să facă tranziția spre o carieră de succes în domeniul tehnologiei informației, prin cursuri care urmează atent cerințele companiilor IT, prin sesiuni de practică și printr-o activitate intensă de mentorat calibrată pe nevoile lor. (Foto: Getty Images)

Citește mai mult

Marc Areny

Marc Areny este de origine catalană, este cetățean spaniol și francez și a venit în România în urmă cu 10 ani. Este unul dintre primii din Europa care a identificat o nouă nișă de piață: convertește mașini cu motor termic în mașini electrice.

Citește mai mult