Sari la continut

Află ce se publică nou în Republica!

În fiecare dimineață, îți scrie unul dintre autorii fondatori ai platformei. Cristian Tudor Popescu, Claudiu Pândaru, Florin Negruțiu și Alex Livadaru sunt cei de la care primești emailul zilnic și cei cărora le poți trimite observațiile, propunerile, ideile tale.

România e în semifinalele Euro U21 și la Jocurile Olimpice din 2020, după ce a încheiat la egalitate cu Franța

Romania U21 - Getty

(Foto Guliver/Getty Images)

Echipa națională de tineret a României s-a calificat în semifinalele Euro U21, după ce a terminat 0-0 cu Franța. România ocupă primul loc în grupă și va evolua cel mai probabil în semifinale contra Germaniei. Rezultatele din grupă permit României să evolueze la Jocurile Olimpice din 2020, de la Tokyo, o performanță pe care fotbalul românesc n-a mai atins-o din 1964.

Meciul cu Germania se va desfășura joi.

  • Căpitanul Andrei Radu, după meci: „N-a fost niciun moment în care să nu credem că putem să ne calificăm. Echipa României are o inimă supermare. Sunt 100 la sută convins că nu o să vă dezamăgim în semifinale și că vom ajunge în topul lumii”.

Înainte de meci, Gheorghe Hagi a transmis un mesaj video pentru echipa națională de tineret, în care îi îndeamnă pe jucători „să scoată România în stradă”.

  • „Felicitări, băieţi, pentru că aţi reuşit să ne faceţi să fim mândri că suntem români. În seara asta să luptaţi la fel, împreună, pentru calificarea în semifinale. Scoateţi România în stradă, faceţi românul să fie fericit! Hai, România!”, a spus Gheorghe Hagi în mesajul postat pe site-ul Federației Române de Fotbal.

Citiți și:

De ce au strigat suporterii „Rușine” în minutul 35

Un mic incident în timpul partidei, în minutul 35. Telespectatorii au putut auzi din tribune scandându-se „Rușine, rușine, rușine să vă fie!” Către cine s-au îndreptat scandările suporterilor români? Ei bine, către... alți suporteri români, care au introdus pe stadion torțe pe care le-au aprins, deși nu este permis. Taxați de ceilalți români, teribiliștii au stins rapid torțele, scrie Digisport.


Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
  • check icon
    Dacă BATEM Franța, al naibii să fiu dacă chiar n-aș ieși!!
    • Like 0


Îți recomandăm

Dove cover

De ce au nevoie adolescenții pentru a-și dezvolta o imagine sănătoasă de sine? De mai mulți factori protectori, dintre care cel mai important este relația de încredere și apropiere cu adulții din viața lor, cu precădere părinții.

Citește mai mult

Mădălina Stănescu

„Nu ar trebui să existe business de niciun fel care să nu aibă prezență minimă în online, iar aici mă refer la website în primul rând și apoi la pagini pe rețelele de socializare. Încă mai sunt afaceri care au numai prezență pe Facebook, iar noi le spunem că nu e sănătos să-ți pui tot ce ține de identitatea și brandul tău pe o singură platformă, care, iată, acum ceva săptămâni, a picat 6 ore, nu a mai funcționat deloc”, spune Mădălina Stănescu, fondator Optimized,

Citește mai mult