Sari la continut

De opt ani suntem împreună. Vă mulțumim!

Găsim valori comune, sau scriem despre lucruri care ne despart. Ne unesc bunul simț și credința că putem fi mai buni. Suntem Republica, sunteți Republica!

Viorica Dăncilă a dat, involuntar, definiția guvernării sale: „Într-o țară democratică în care ai un guvern responsabil simulezi investițiile”

V Dancila la digi

Foto captura digi24

Fostul premier Viorica Dăncilă a făcut luni seara o nouă gafă. Invitată la Digi24, Dăncilă a vorbit despre faptul că un guvern responsabil „simulează” investițiile și crește salariile.

„Guvernul este responsabil de modul în care impulsionează creșterea economică, prin măsurile pe care le ia. Într-o țară democratică în care ai un guvern responsabil faci...simulezi investițiile, într-o țară în care ai un guvern responsabil crești salarii și pensii, dezvolți comunitățile locale”, a spus luni seara Viorica Dăncilă la Digi24.

Vezi aici înregistrarea video (minutul 1.06)

Urmăriți Republica pe Google News

Urmăriți Republica pe Threads

Urmăriți Republica pe canalul de WhatsApp 

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
  • Eu am o întrebăre: de ce, după ce a evidențiat prostia crasă a acestei ființe pentru care trebuie să ne fie rușine că a fost prim ministru al româniei, această marionetă a borfașilor psd, care ne-a făcut, permanent, de râs în lume, mai este invitată, la digi 24, ca să-si etaleze imbecilitatile? De ce suntem obligați să-i suportăm prezența și aberațiile? Știm foarte bine cu ce monstruozitate aven de-a-face. Am zis merci că nu mai trebuie să o vedem seara de seară. Lasati-o dracului să meargă la a3 și rtv, iar cui îi este dor de ea să se uite acolo. Eu nu aș vrea să mai fiu obligat să-i văd pe toți borfașii de la psd, alde, proromania. Pentru mine acești homunculi nu mai există,
    • Like 1


Îți recomandăm

Dan Byron

Într-un dialog deschis, așa cum sunt și majoritatea pieselor scrise de el, Daniel Radu, cunoscut mai degrabă ca Dan Byron, a vorbit recent la podcastul „În oraș cu Florin Negruțiu” despre copilăria sa, cântatul pe străzi la vârsta de 16 ani, amintirile mai puțin plăcute de la Liceul Militar de Muzică, dar și despre muzica sa și publicul ei întinerit. (Foto: Cristi Șuțu)

Citește mai mult

RetuRO

Sunt pline rețelele sociale cu postări ale oamenilor care descriu că simt furie, frustrare, neputință, când văd deșeuri în Lacul Roșu sau lacul cu nuferi din Ipoteștii lui Eminescu, în stațiuni montane sau pe litoral. Le vedem peste tot - pe stradă, pe marginea drumurilor naționale, în tren, din tren, pe lângă calea ferată, în grădinile blocurilor, în gropile de gunoi de la marginea satelor, pe albiile pârâurilor și râurilor, în păduri.

Citește mai mult

articol audio
play icon mic icon Ana Maria Bălan

În facultate, am avut o colegă mai mare pe care mereu am admirat-o: super deșteaptă, implicată, genul de persoană pe care ai dori-o în echipa ta de medici. Am revăzut-o în primul ei an de rezidențiat: epuizată, dezumanizată, cinică. (Foto: Ana Maria Bălan/ Facebook)

Citește mai mult