Sari la continut

De șapte ani suntem împreună. Vă mulțumim!

Găsim valori comune, sau scriem despre lucruri care ne despart. Ne unesc bunul simț și credința că putem fi mai buni. Suntem Republica, sunteți Republica!

Viorica Dăncilă a dat, involuntar, definiția guvernării sale: „Într-o țară democratică în care ai un guvern responsabil simulezi investițiile”

V Dancila la digi

Foto captura digi24

Fostul premier Viorica Dăncilă a făcut luni seara o nouă gafă. Invitată la Digi24, Dăncilă a vorbit despre faptul că un guvern responsabil „simulează” investițiile și crește salariile.

„Guvernul este responsabil de modul în care impulsionează creșterea economică, prin măsurile pe care le ia. Într-o țară democratică în care ai un guvern responsabil faci...simulezi investițiile, într-o țară în care ai un guvern responsabil crești salarii și pensii, dezvolți comunitățile locale”, a spus luni seara Viorica Dăncilă la Digi24.

Vezi aici înregistrarea video (minutul 1.06)

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
  • Eu am o întrebăre: de ce, după ce a evidențiat prostia crasă a acestei ființe pentru care trebuie să ne fie rușine că a fost prim ministru al româniei, această marionetă a borfașilor psd, care ne-a făcut, permanent, de râs în lume, mai este invitată, la digi 24, ca să-si etaleze imbecilitatile? De ce suntem obligați să-i suportăm prezența și aberațiile? Știm foarte bine cu ce monstruozitate aven de-a-face. Am zis merci că nu mai trebuie să o vedem seara de seară. Lasati-o dracului să meargă la a3 și rtv, iar cui îi este dor de ea să se uite acolo. Eu nu aș vrea să mai fiu obligat să-i văd pe toți borfașii de la psd, alde, proromania. Pentru mine acești homunculi nu mai există,
    • Like 1


Îți recomandăm

Bloc operator Sanador

Când intri într-o astfel de „navă spațială” numai ca să o vizitezi, te gândești că următorul pas în tehnologie nu e foarte departe: specialiștii consultați în prezent de la distanță, prin videoconferință, vor fi prezenți în sală sub formă de hologramă. Sau, de ce nu- se vor teleporta pentru a-i asista pe colegii lor, când aceștia le solicită sprijinul.

Citește mai mult

Angajat dându-și demisia

Atunci când vorbim despre costul pierderii unui angajat, avem două categorii de costuri: există costurile hard, respectiv costurile soft. Costurile hard sunt în general cele care se referă la cheltuieli vizibile, directe și tangibile, lucruri care se pot măsura material foarte ușor, lucruri pe care le identificăm cu toții foarte ușor. (Foto: Profimedia Images)

Citește mai mult