Sari la continut

Un singur om poate să schimbe cu mintea lui o țară

De patru ani, peste 500 de contributori își scriu ideile pe această platformă, construiesc împreună cu noi o comunitate, un spațiu al celor care știu că România poate să arate altfel. Te invităm să scrii și tu!

Viorica Dăncilă a dat, involuntar, definiția guvernării sale: „Într-o țară democratică în care ai un guvern responsabil simulezi investițiile”

V Dancila la digi

Foto captura digi24

Fostul premier Viorica Dăncilă a făcut luni seara o nouă gafă. Invitată la Digi24, Dăncilă a vorbit despre faptul că un guvern responsabil „simulează” investițiile și crește salariile.

„Guvernul este responsabil de modul în care impulsionează creșterea economică, prin măsurile pe care le ia. Într-o țară democratică în care ai un guvern responsabil faci...simulezi investițiile, într-o țară în care ai un guvern responsabil crești salarii și pensii, dezvolți comunitățile locale”, a spus luni seara Viorica Dăncilă la Digi24.

Vezi aici înregistrarea video (minutul 1.06)

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
  • Eu am o întrebăre: de ce, după ce a evidențiat prostia crasă a acestei ființe pentru care trebuie să ne fie rușine că a fost prim ministru al româniei, această marionetă a borfașilor psd, care ne-a făcut, permanent, de râs în lume, mai este invitată, la digi 24, ca să-si etaleze imbecilitatile? De ce suntem obligați să-i suportăm prezența și aberațiile? Știm foarte bine cu ce monstruozitate aven de-a-face. Am zis merci că nu mai trebuie să o vedem seara de seară. Lasati-o dracului să meargă la a3 și rtv, iar cui îi este dor de ea să se uite acolo. Eu nu aș vrea să mai fiu obligat să-i văd pe toți borfașii de la psd, alde, proromania. Pentru mine acești homunculi nu mai există,
    • Like 1


Îți recomandăm

articol audio
play icon mic icon Ștefan Briceag

De la externarea din spital, Ștefan Dănuț Briceag a făcut totul ca să poată relua controlul asupra propriei vieți. În februarie 2018, la 6 luni după accident, s-a mutat împreună cu prietena sa, Iulia, care care i-a fost și îi este alături. „Nu știam că există acest gen de femeie. Iar când cunoști o fată ca ea, te întrebi: Chiar există? După un astfel de accident, când te aștepți ca și mama să plece de lângă tine, ea mi-a zis: Plec când vreau eu, nu când vrei tu.” (Foto: Alexandra Pandrea)

Citește mai mult

Am mulţi cunoscuţi, prieteni si multe rude care au emigrat şi au demonstrat că pot fi cei mai buni evoluând în deplasare. Au demonstrat-o prin muncă asiduă, seriozitate şi perseverenţă. (Foto: Ionel Pop Doncilă)

Maradona din Bacău
Citește mai mult