Sari la continut

Un singur om poate să schimbe cu mintea lui o țară

De cinci ani, peste 500 de contributori își scriu ideile pe această platformă, construiesc împreună cu noi o comunitate, un spațiu al celor care știu că România poate să arate altfel. Te invităm să scrii și tu!

Breaking news. Al doilea parlamentar PNL are coronavirus. Se fac teste în Parlament printre aleși pentru a găsi alte persoane contaminate

testare coronavirus in Parlament

Foto captura Digi24

Încă un parlamentar român, un deputat PNL, a fost depistat pozitiv la coronavirus, potrivit informațiilor Digi24. Este al doilea parlamentar, după ce senatorul PNL Vergil Chițac a fost testat pozitiv. 

În prezent în Parlament echipe de la Direcția de Sănătate Publică fac testări pentru coronavirus, printre parlamentari.

(DSP face teste aleșilor din Parlament/ foto captura Digi24)

Premierul interimar Ludovic Orban a anunțat vineri că intră în autoizolare, pentru 14 zile, la Vila Lac 1, după ce a intrat în legătură cu Vergil Chițac, parlamentarul român diagnosticat cu coronavirus. Toți membrii Guvernului vor fi testați pentru coronavirus. Întreaga conducere a PNL va fi izolată la domiciliu, după ce a venit în contact, în timpul Biroului Permanent, cu senatorul care a fost infectat în urma unei călătorii în străinătate.

Citiți și:

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
 • Testare psihologică la înscrierea candidaturii nu au acceptat să facă!
  • Like 1
 • check icon
  O să rămînem doar cu CCR-ul, că ăia au imunitate absolută!!
  • Like 5
 • Gecaba Gecaba check icon
  M-am autoizolat la domiciliu ptr ca sunt răcit și am făcut un puseu de febra. La tel. verde mi s-a spus ca nu exista teste decât ptr situațiile cu febra mare. Job-ul meu face parte din job-urile importante în situații de criza, dar eu nu sunt testat. E o mizerie sa fie testati parlamentarii, în loc sa se autoizoleze ca toti ceilalți și sa facă teleconferinte de acasa. Iar parlamentarii sunt deasupra legii.
  • Like 5


Îți recomandăm

Tânără la calculator

Academia prietenoasă de IT Wantsome și-a făcut în ultimii patru ani o misiune din a ajuta profesioniști din toate domeniile să facă tranziția spre o carieră de succes în domeniul tehnologiei informației, prin cursuri care urmează atent cerințele companiilor IT, prin sesiuni de practică și printr-o activitate intensă de mentorat calibrată pe nevoile lor. (Foto: Getty Images)

Citește mai mult

Marc Areny

Marc Areny este de origine catalană, este cetățean spaniol și francez și a venit în România în urmă cu 10 ani. Este unul dintre primii din Europa care a identificat o nouă nișă de piață: convertește mașini cu motor termic în mașini electrice.

Citește mai mult