Sari la continut

Încearcă noul modul de căutare din Republica

Folosește noul modul inteligent de căutare din Republica. Primești rezultate în timp ce tastezi și descoperi ceea ce te interesează filtrat pe trei categorii: texte publicate, contributori și subiecte. Încearcă-l și spune-ne cum funcționează, părerea ta ne ajută.

Breaking news. Al doilea parlamentar PNL are coronavirus. Se fac teste în Parlament printre aleși pentru a găsi alte persoane contaminate

testare coronavirus in Parlament

Foto captura Digi24

Încă un parlamentar român, un deputat PNL, a fost depistat pozitiv la coronavirus, potrivit informațiilor Digi24. Este al doilea parlamentar, după ce senatorul PNL Vergil Chițac a fost testat pozitiv. 

În prezent în Parlament echipe de la Direcția de Sănătate Publică fac testări pentru coronavirus, printre parlamentari.

(DSP face teste aleșilor din Parlament/ foto captura Digi24)

Premierul interimar Ludovic Orban a anunțat vineri că intră în autoizolare, pentru 14 zile, la Vila Lac 1, după ce a intrat în legătură cu Vergil Chițac, parlamentarul român diagnosticat cu coronavirus. Toți membrii Guvernului vor fi testați pentru coronavirus. Întreaga conducere a PNL va fi izolată la domiciliu, după ce a venit în contact, în timpul Biroului Permanent, cu senatorul care a fost infectat în urma unei călătorii în străinătate.

Citiți și:

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
 • Testare psihologică la înscrierea candidaturii nu au acceptat să facă!
  • Like 1
 • check icon
  O să rămînem doar cu CCR-ul, că ăia au imunitate absolută!!
  • Like 5
 • Gecaba Gecaba check icon
  M-am autoizolat la domiciliu ptr ca sunt răcit și am făcut un puseu de febra. La tel. verde mi s-a spus ca nu exista teste decât ptr situațiile cu febra mare. Job-ul meu face parte din job-urile importante în situații de criza, dar eu nu sunt testat. E o mizerie sa fie testati parlamentarii, în loc sa se autoizoleze ca toti ceilalți și sa facă teleconferinte de acasa. Iar parlamentarii sunt deasupra legii.
  • Like 5


Îți recomandăm

Fată la școala online

„Mai țineți minte emoțiile de la examenul de șofat? Ei, cum ar fi dacă, după câteva mii de ore de șofat, ați mai da unul? N-am niciun dubiu, ar fi fără mare panică. Așa e și cu testele la matematică”, spune Gabi Bartic. (Foto: Profimedia)

Citește mai mult