Sari la continut

Încearcă noul modul de căutare din Republica

Folosește noul modul inteligent de căutare din Republica. Primești rezultate în timp ce tastezi și descoperi ceea ce te interesează filtrat pe trei categorii: texte publicate, contributori și subiecte. Încearcă-l și spune-ne cum funcționează, părerea ta ne ajută.

Interviurile Paginademedia. Andi Moisescu: Cei care pleacă de pe TV sunt cei cu nivel social ridicat

Andi Moisescu, realizator ApropoTv

photo icon Andi Moisescu, realizator ApropoTv și membru în juriul Românii au talent, a fost invitat la Interviurile Paginademedia Sursa: www.paginademedia.ro

„O să trăim probabil din ce în ce mai acut sentimentul unei investiţii greşite. Din pricina revenirii la costuri, nu ne mai putem concentra pe conţinut. Încercând să eficientizezi întotdeauna costurile, reduci personalul şi eşti tu obligat să începi să te pricepi la multe lucruri. Ideea este că în încercarea asta de a eficientiza costurile întotdeauna, am ajuns în permanenţă să ne punem întrebarea dacă e rentabilă investiţia pe care o facem noi, şi când ma refer la investiţie nu ma refer neapărat la financiar, investiţie, daca vrei, de energie, de timp”, spune Andi Moisescu, realizatorul emisiunii ApropoTV și membru în juriul Românii au talent, difuzate la ProTV, invitat la Interviurile Paginademedia.

„Lumea se înșală dacă crede cumva că există vreo formulă să se poate produce conținut de calitate fără să investești în el (...) Gratisul e cel mai scump lucru de pe lumea asta. Cineva plătește pentru gratisul acela. Dacă tu îți închipui că ai intrat pe un site, pe ce vrei tu și ai văzut produs de calitate și ai o bucurie că l-ai văzut gratis, e o păcăleală (...) Cineva acoperă costurile. Nu ai cum să le faci gratis! Cineva muncește, iar la sfârșitul lunii vin facturile: de la bancă, de la întreținere”, mai spune Andi Moisescu.

Andi Moisescu este de părere că publicul care părăsește TV-ul are și cel mai ridicat statut social și vorbește despre paradoxul televiziunii, dar și despre conținutul de calitate și unde sunt de găsit românii care doresc să-l consume. Puteți să citiți interviul integral aici și să urmăriți întreaga emisiune Interviurile Paginademedia în clipul de mai jos.

Urmăriți Republica pe Google News

Urmăriți Republica pe Threads

Urmăriți Republica pe canalul de WhatsApp 

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere


Îți recomandăm

Solar Resources

„La 16 ani, stăteam de pază la porumbi. Voiam să-mi iau o motocicletă și tata m-a pus la muncă. Aveam o bicicletă cu motor și un binoclu și dădeam roată zi și noapte să nu intre cineva cu căruța în câmp. Că așa se fura: intrau cu căruța în mijlocul câmpului, să nu fie văzuți, făceau o grămadă de pagubă, călcau tot porumbul. Acum vă dați seama că tata nu-și punea mare bază în mine, dar voia să mă facă să apreciez valoarea banului și să-mi cumpăr motocicleta din banii câștigați de mine”.

Citește mai mult

Octavian apolozan

Tavi, un tânăr din Constanța, și-a îndeplinit visul de a studia în străinătate, fiind în prezent student la Universitatea Tehnică din Delft (TU Delft), Olanda, una dintre cele mai renumite instituții de învățământ superior din Europa. Drumul său către această prestigioasă universitate a început încă din liceu, când și-a conturat pasiunea pentru matematică și informatică.

Citește mai mult

Green Steps

100.000 de români au participat la marcarea a 100 de kilometri din traseul Via Transilvanica într-un mod ingenios. „Drumul care unește”, este un traseu turistic de lungă distanță, care traversează România pe diagonală, de la Putna la Drobeta Turnu Severin și este destinat drumeției pe jos, cu bicicleta sau călare. Via Transilvanica este semnalizată cu marcaje vopsite și stâlpi indicatori. Pe parcursul drumeției, călătorii vizitează ceea ce constructorii spun că este cea mai lungă galerie de artă din lume, pentru că la fiecare kilometru se găsește o bornă din andezit sculptată individual.

Citește mai mult