Sari la continut

Spune-ți părerea! Intră alături de noi în comunitatea Republica

Vă invităm să intrați în Comunitatea Republica, grupul de Facebook în care contributorii, cei care își scriu aici ideile, vor sta de vorbă cu tine. Tot ce trebuie să faci este să ceri intrarea în acest spațiu al dialogului.

Metallica a donat 250.000 de euro pentru spitalul oncologic construit de Asociaţia „Dăruieşte Viaţă"

Metallica - Daruieste Viata

(Foto Facebook/Dăruiește Viață)

Celebra trupă Metallica, aflată la Bucureşti miercuri seară, pentru a susţine un concert pe Arena Naţională, s-a alăturat iniţiativei #NoiFacemUnSpital şi a donat, în parteneriat cu BCR și Mastercard, suma de 250.000 de euro.

Carmen Uscatu şi Oana Gheorghiu, fondatoarele Asociației „Dăruieşte Viaţă", au făcut anunţul pe Facebook, unde au publicat o fotografie cu cei patru membri ai trupei: James Hetfield, Lars Ulrich, Robert Trujillo şi Kirk Hammett, scrie News.ro.

„Metallica se alătură inițiativei #NoiFacemUnSpital. Suntem cea mai mare comunitate implicată social din România", este mesajul postat de Carmen Uscatu și Oana Gheorghiu.

Mai mult: 

Muzicienii au făcut donaţia prin intermediul fundaţiei lor, All Within My Hands.  

Spectacolul susținut miercuri seara de Metallica pe Arena Națională din București face parte din turneul "Worldwired Tour 2019", care cuprinde 25 de concerte în țări precum: Spania, Portugalia, Italia, Elveția, Franța, Irlanda, Germania, Suedia, Norvegia, Finlanda, Estonia, Rusia. 

Citiți și: 

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
 • Și nu numai că au donat , dar la concert au cantat melodia scrisă de Cristi Minculescu "De vei pleca!" și cred că e una dintre cele mai frumoase surprize.
  • Like 0
 • Măreț gest! Sunt muzicieni de excepție și OAMENI adevărați. Impresionant!
  • Like 0
 • Frumoasa trupa , frumos gest , frumoase doamne ...
  " So close, no matter how far
  Couldn't be much more from the heart
  Forever trust in who we are
  And nothing else matters"
  • Like 2


Îți recomandăm

articol audio
play icon mic icon Chef Alex Dumitru

Bună parte dintre ingredientele proaspete pe care le utilizează în rețetele sale de adevărat făuritor de gust, chef Alex Dumitru le cumpără, de două-trei ori pe săptămână, din Piețele Obor, Domenii și Matache. Merge doar la producători testați, care au întotdeauna grijă să îi ofere materii prime de calitate. Totul trebuie să fie proaspăt, de sezon.

Citește mai mult

Eric Stab, Engie România

De la ultimele etaje ale clădirii în care se află sediul central al Engie România, când privești pe geam, îți poți imagina ușor o mare de panouri puse la muncă să capteze razele soarelui. „La finalul zilei, energia cea mai ieftină este energia pe care nu o consumi ”, spune zâmbind spune Eric Stab.

Citește mai mult