Sari la continut

Un singur om poate să schimbe cu mintea lui o țară

De trei ani, peste 300 de contributori își scriu ideile pe această platformă, construiesc împreună cu noi o comunitate, un spațiu al celor care știu că România poate să arate altfel. Te invităm să scrii și tu!

Sute de oameni de afaceri au strigat „șîeu”, la unison cu Ștefan Mandachi, antreprenorul care a construit primul metru de autostradă în Moldova. VIDEO

Stefan Mandachi - RBL

Câteva sute de oameni de afaceri, prezenți miercuri la summitul Romanian Business Leaders, au strigat „șîeu”, în semn de sprijin pentru mișcarea care susține construirea de autostrăzi, inițiată de antreprenorul Ștefan Mandachi.

Antreprenorul sucevean, care a construit simbolic un metru de autostradă în Suceava, a anunțat că pe 15 martie, ora 15, timp de 15 minute, va opri activitatea firmelor sale. Protestului său inedit au anunțat că i se alătură mai multe companii, dar și primari, inclusiv din PSD.

„Mă înclin în fața dvs, sunt foarte mulți antreprenori care mi-au susținut demersul. Sunt foarte mulți oameni care m-au sprijinit, care au dus provocarea mai departe.

Vreau să vă provoc, să strigați alături de mine șîeu. Mai avem doar două zile, să coalizăm întreaga națiune, să fim alături de autostrăzi, să fim alături de Bucovina, Transilvania, Banat, Crișana, de Tulcea. Trebuie să fim toți uniți. Este o șansă căreia nu trebuie să îi dăm cu piciorul, așadar o să vă spun ce îmi doresc eu, și dacă dvs vă doriți trebuie să strigați, să spuneți șîeu”, i-a îndemnat Mandachi pe oamenii de afaceri prezenți la summit. Publicul din sală i-a urmat îndemnul, și a strigat șîeu.

„Noi liderii de business din România suntem pentru autostrăzi, suntem pentru Moldova, dar mai suntem și pentru o țară în general normală, pe un drum normal, cu o justiție normală, cu un mediu de afaceri predictibil”, a adăugat omul de afaceri Dragoș Anastasiu.

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
 • Troglodel si FuC, hai ma baieti, nu se poate sa fiti asa zdruncinati de idee ca n-ati putut scoate ceva mai bun din voi.
  Hai, scoate-ti niste comentarii mai acatarii ca poate va da Flaushatu un stimulent.
  Vai mama voastra de babe feseniste.
  • Like 0
 • Ionel check icon
  In semn de solidaritate, CNAIR va intrerupe constructia de autostrazi pe 15 martie, la orele 15 , pentru 15 ani ! Si bulgarii vor sa se solidarizeze si intrerup traficul, la aceiasi ora si in aceiasi zi, pt 15 ani spre Grecia !
  • Like 0
 • fc check icon
  când au fost împreună mieii cu lupii? când justiția era Nufărul? când justiția dădea liber la despădurit România? când a fost săracul împreună cu patronul? când ”își” luau „gip”? căsoaie cu camere fără număr? case peste vile și hoteluri? băăăăă!!!!!!! VOI VĂ AUZIȚI???????
  • Like 0


Îți recomandăm

Protest 10 august

„Dacă se rostesc astfel de cuvinte cum face Liviu Dragnea, adică moarte, omor, bătăuşi, droguri, fascişti, toate sunt calculate, repetate de domnul Dragnea şi de consilierii săi pentru a construi o justficare în ochii opiniei publice a unor intervenţii asupra manifestanţilor anti-PSD care, până acum nu au comis nicio violenţă”, spune Cristian Tudor Popescu. (Foto: Inquam Photos)

Citește mai mult