Sari la continut

De șapte ani suntem împreună. Vă mulțumim!

Găsim valori comune, sau scriem despre lucruri care ne despart. Ne unesc bunul simț și credința că putem fi mai buni. Suntem Republica, sunteți Republica!

Actorul Bogdan Stanoevici a murit după ce a fost diagnosticat cu Covid

Bogdan Stanoevici

Foto: Bogdan Stanoevici, la un miting organizat în primăvară împotriva măsurilor de protecție luate de autorități pentru a preveni răspândirea Covid. Credit: Inquam Photos/ Octav Ganea

Actorul Bogdan Stanoevici, fost ministru Românilor de Pretutindeni în guvernul Victor Ponta, fost manager al Circului Metropolitan și candidat la alegerile prezidențiale din 2019 a murit, după ce s-a infectat cu SARS-CoV2.

El se afla internat la Institutul Inimii, unde a fost mutat de la spitalul „Sfântul Pantelimon”, după ce a fost diagnosticat cu Covid-19, scrie News.ro. La Institutul Inimii, actorul fusese trecut pe oxigenare extracorporală pentru a-i pune plămânii în repaos.

În vârstă de 62 de ani, Bogdan Stanoevici era unul dintre contestatarii măsurilor sanitare luate pentru a limita răspândirea Covid și susținea că virusul a fost creat în laborator. În mai, a luat parte la un miting împotriva măsurilor sanitare, iar în noiembrie a refuzat să poarte mască în timpul unei conferințe de presă.

A fost diagnosticat cu Covid la începutul lunii decembrie, iar starea lui s-a agravat.

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
  • Nume check icon
    Sa nu uitam si de infectia nosocomiala primita gratuit dintr-un spital normal din Romania. Ele exista in continuare si cred ca contribuie decisiv in anumite cazuri la agravarea situatiei unor pacienti. Dar se pare ca subiectul nu mai este atat de important si face parte deja din viata noastra. Ai noroc sau ai ghinion...
    In rest, indiferent de simpatiile si opiniile lui era un om pana la urma. Sa ii fie tarana usoara si condoleante familiei.
    • Like 0


Îți recomandăm

Bloc operator Sanador

Când intri într-o astfel de „navă spațială” numai ca să o vizitezi, te gândești că următorul pas în tehnologie nu e foarte departe: specialiștii consultați în prezent de la distanță, prin videoconferință, vor fi prezenți în sală sub formă de hologramă. Sau, de ce nu- se vor teleporta pentru a-i asista pe colegii lor, când aceștia le solicită sprijinul.

Citește mai mult

Angajat dându-și demisia

Atunci când vorbim despre costul pierderii unui angajat, avem două categorii de costuri: există costurile hard, respectiv costurile soft. Costurile hard sunt în general cele care se referă la cheltuieli vizibile, directe și tangibile, lucruri care se pot măsura material foarte ușor, lucruri pe care le identificăm cu toții foarte ușor. (Foto: Profimedia Images)

Citește mai mult