Sari la continut

Încearcă noul modul de căutare din Republica

Folosește noul modul inteligent de căutare din Republica. Primești rezultate în timp ce tastezi și descoperi ceea ce te interesează filtrat pe trei categorii: texte publicate, contributori și subiecte. Încearcă-l și spune-ne cum funcționează, părerea ta ne ajută.

Actorul Bogdan Stanoevici a murit după ce a fost diagnosticat cu Covid

Bogdan Stanoevici

Foto: Bogdan Stanoevici, la un miting organizat în primăvară împotriva măsurilor de protecție luate de autorități pentru a preveni răspândirea Covid. Credit: Inquam Photos/ Octav Ganea

Actorul Bogdan Stanoevici, fost ministru Românilor de Pretutindeni în guvernul Victor Ponta, fost manager al Circului Metropolitan și candidat la alegerile prezidențiale din 2019 a murit, după ce s-a infectat cu SARS-CoV2.

El se afla internat la Institutul Inimii, unde a fost mutat de la spitalul „Sfântul Pantelimon”, după ce a fost diagnosticat cu Covid-19, scrie News.ro. La Institutul Inimii, actorul fusese trecut pe oxigenare extracorporală pentru a-i pune plămânii în repaos.

În vârstă de 62 de ani, Bogdan Stanoevici era unul dintre contestatarii măsurilor sanitare luate pentru a limita răspândirea Covid și susținea că virusul a fost creat în laborator. În mai, a luat parte la un miting împotriva măsurilor sanitare, iar în noiembrie a refuzat să poarte mască în timpul unei conferințe de presă.

A fost diagnosticat cu Covid la începutul lunii decembrie, iar starea lui s-a agravat.

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
  • Nume check icon
    Sa nu uitam si de infectia nosocomiala primita gratuit dintr-un spital normal din Romania. Ele exista in continuare si cred ca contribuie decisiv in anumite cazuri la agravarea situatiei unor pacienti. Dar se pare ca subiectul nu mai este atat de important si face parte deja din viata noastra. Ai noroc sau ai ghinion...
    In rest, indiferent de simpatiile si opiniile lui era un om pana la urma. Sa ii fie tarana usoara si condoleante familiei.
    • Like 0


Îți recomandăm

Komoder 1

Fotoliile smart fac masaj la degetele de la picioare, la călcâi, la gambe, la mâini, au role încălzite care fac masaj la spate, mai puternic sau mai blând, te cântăresc, îți măsoară pulsul.

Citește mai mult

Tânără la calculator

Academia prietenoasă de IT Wantsome și-a făcut în ultimii patru ani o misiune din a ajuta profesioniști din toate domeniile să facă tranziția spre o carieră de succes în domeniul tehnologiei informației, prin cursuri care urmează atent cerințele companiilor IT, prin sesiuni de practică și printr-o activitate intensă de mentorat calibrată pe nevoile lor. (Foto: Getty Images)

Citește mai mult

Marc Areny

Marc Areny este de origine catalană, este cetățean spaniol și francez și a venit în România în urmă cu 10 ani. Este unul dintre primii din Europa care a identificat o nouă nișă de piață: convertește mașini cu motor termic în mașini electrice.

Citește mai mult