Sari la continut

Descoperă habits by Republica

Vă invităm să intrați în comunitatea habits, un spațiu în care înveți, găsești răspunsuri și resurse pentru a fi mai bun, pentru a avea o viață mai sănătoasă.

Actorul Bogdan Stanoevici a murit după ce a fost diagnosticat cu Covid

Bogdan Stanoevici

Foto: Bogdan Stanoevici, la un miting organizat în primăvară împotriva măsurilor de protecție luate de autorități pentru a preveni răspândirea Covid. Credit: Inquam Photos/ Octav Ganea

Actorul Bogdan Stanoevici, fost ministru Românilor de Pretutindeni în guvernul Victor Ponta, fost manager al Circului Metropolitan și candidat la alegerile prezidențiale din 2019 a murit, după ce s-a infectat cu SARS-CoV2.

El se afla internat la Institutul Inimii, unde a fost mutat de la spitalul „Sfântul Pantelimon”, după ce a fost diagnosticat cu Covid-19, scrie News.ro. La Institutul Inimii, actorul fusese trecut pe oxigenare extracorporală pentru a-i pune plămânii în repaos.

În vârstă de 62 de ani, Bogdan Stanoevici era unul dintre contestatarii măsurilor sanitare luate pentru a limita răspândirea Covid și susținea că virusul a fost creat în laborator. În mai, a luat parte la un miting împotriva măsurilor sanitare, iar în noiembrie a refuzat să poarte mască în timpul unei conferințe de presă.

A fost diagnosticat cu Covid la începutul lunii decembrie, iar starea lui s-a agravat.

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
  • Nume check icon
    Sa nu uitam si de infectia nosocomiala primita gratuit dintr-un spital normal din Romania. Ele exista in continuare si cred ca contribuie decisiv in anumite cazuri la agravarea situatiei unor pacienti. Dar se pare ca subiectul nu mai este atat de important si face parte deja din viata noastra. Ai noroc sau ai ghinion...
    In rest, indiferent de simpatiile si opiniile lui era un om pana la urma. Sa ii fie tarana usoara si condoleante familiei.
    • Like 0


Îți recomandăm

Stinge lumina!

Consumerismul nostru a lucrat în compensare. Ne-am cumpărat frigidere mari și le-am burdușit cu mâncare. Ne-am vârfuit cărucioarele la supermarket, cumpărând produse la ofertă de care nu aveam nevoie și care ni s-au stricat în cămară. Ne-am construit clădiri de sticlă pe care le-am luminat feeric, așteptându-ne ca factura la curent s-o plătească sfântul CEO. (Foto: Profimedia Images)

Citește mai mult

Carlos Moreno

„Logica e simplă de fapt - cu cât se construiesc mai multe drumuri pentru mașini, cu atât vom avea mai multe mașini, iar cu cât vom construi mai multe piste pentru biciclete, cu atât vom avea mai multe biciclete, de asemenea, cu cât vom face mai multe spații pentru oameni, cu atât va veni mai multă lume să facă activități”, spune Carlos Moreno. (Foto: ARCEN)

Citește mai mult

UNStudio 1

UNStudio este unul dintre cele mai cunoscute și apreciate birouri de arhitectură din lume, cu filiale în Amsterdam, Frankfurt, Shanghai, Hong Kong, Dubai și Melbourne. are în portofoliu peste 120 de proiecte internaționale, precum clădiri de birouri, rezidențiale, muzee, poduri, dar și masterplanuri urbane. Printre cele mai cunoscute lucrări - Podul Erasmus din Rotterdam, Mercedes-Benz Museum din Stuttgart, Arnhem Central Station, Designul Doha Metro Station.

Citește mai mult

Marius Sava

„La mine pacienții nu vin niciodată singuri, vin cu partenerul”, spune medicul specialist pneumolog Marius Sava, cu competențe în somnologie, de la Rețeaua Privată de Sănătate Regina Maria, despre cei care ajung la ușa cabinetului cu simptome de apnee în somn.

Citește mai mult