Sari la continut

Încearcă noul modul de căutare din Republica

Folosește noul modul inteligent de căutare din Republica. Primești rezultate în timp ce tastezi și descoperi ceea ce te interesează filtrat pe trei categorii: texte publicate, contributori și subiecte. Încearcă-l și spune-ne cum funcționează, părerea ta ne ajută.

Actorul Bogdan Stanoevici a murit după ce a fost diagnosticat cu Covid

Bogdan Stanoevici

Foto: Bogdan Stanoevici, la un miting organizat în primăvară împotriva măsurilor de protecție luate de autorități pentru a preveni răspândirea Covid. Credit: Inquam Photos/ Octav Ganea

Actorul Bogdan Stanoevici, fost ministru Românilor de Pretutindeni în guvernul Victor Ponta, fost manager al Circului Metropolitan și candidat la alegerile prezidențiale din 2019 a murit, după ce s-a infectat cu SARS-CoV2.

El se afla internat la Institutul Inimii, unde a fost mutat de la spitalul „Sfântul Pantelimon”, după ce a fost diagnosticat cu Covid-19, scrie News.ro. La Institutul Inimii, actorul fusese trecut pe oxigenare extracorporală pentru a-i pune plămânii în repaos.

În vârstă de 62 de ani, Bogdan Stanoevici era unul dintre contestatarii măsurilor sanitare luate pentru a limita răspândirea Covid și susținea că virusul a fost creat în laborator. În mai, a luat parte la un miting împotriva măsurilor sanitare, iar în noiembrie a refuzat să poarte mască în timpul unei conferințe de presă.

A fost diagnosticat cu Covid la începutul lunii decembrie, iar starea lui s-a agravat.

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
  • Nume check icon
    Sa nu uitam si de infectia nosocomiala primita gratuit dintr-un spital normal din Romania. Ele exista in continuare si cred ca contribuie decisiv in anumite cazuri la agravarea situatiei unor pacienti. Dar se pare ca subiectul nu mai este atat de important si face parte deja din viata noastra. Ai noroc sau ai ghinion...
    In rest, indiferent de simpatiile si opiniile lui era un om pana la urma. Sa ii fie tarana usoara si condoleante familiei.
    • Like 0


Îți recomandăm

Silvia Demeter

Acel grajd avea să capete, în doi ani, o nouă funcțiune - living, dining și bucătărie în ceea ce avea să devină, prin măiestria arhitectei, reședința de vară a Prințului Charles. Totul cu un mesaj – păstrarea tradiției, salvarea patrimoniului arhitectural din zonele rurale ale României. Foto opiniatimisoarei.ro

Citește mai mult

Testare Covid-19

„Toată lumea așteaptă ca rezultatul să fie pozitiv sau negativ. În biologia moleculară, rezultatul este detectabil/ nedetectabil. Negativ sau pozitiv se pot asocia altor tipuri de teste, dar nu acestor tipuri de teste”, explică dr. Andreea Alexandru, director medical, divizia de laboratoare Regina Maria.

Citește mai mult

Navigând împreună spre viitor

„M-a luat așa, ca pe șah, m-a aranjat, deci eu nu gândeam în perioada aia. De fapt, când primești vestea asta, tu... ești pur și simplu... te oprești în timp și ai în față un hău și nu știi unde să pornești”. Aceasta este mărturia Lilianei, a cărei poveste impresionantă vă invit să o descoperiți.

Citește mai mult