Sari la continut

Află ce se publică nou în Republica!

În fiecare dimineață, îți scrie unul dintre autorii fondatori ai platformei. Cristian Tudor Popescu, Claudiu Pândaru, Florin Negruțiu și Alex Livadaru sunt cei de la care primești emailul zilnic și cei cărora le poți trimite observațiile, propunerile, ideile tale.

De la nașul Becali pentru fina Firea: „Nu m-a ascultat… A greșit spunând o minciună că nu-l cunoaște pe om”

Nașul Becali - fina Firea

Foto: Digisport

Gigi Becali, nașul de cununie al soților Firea-Pandele, a vrut să o ajute pe fina lui într-o intervenție la România TV, însă i-a făcut mai mult rău. Becali a spus vineri seara că Gabriela Firea „a mințit” când a spus că nu-l cunoaște pe Adrian Godei, în încercarea de a-l „acoperi”.

„I-am zis să nu fie supărată că e nevinovată și să nu mai răspundă la acuze. I-am zis: tu zi că nu ai nicio legătură cu azilele și că există poliție și procurori care trebuie să-și facă treaba. A greșit spunând o minciună că nu-l cunoaște pe om. Nu m-a ascultat. Faptul că ea a încercat să-l acopere pe acel bărbat... ăăă să se dezică de el... Trebuia să zică de la început „da, domnule, îl cunosc, dar nu am nicio legătură cu azilele”, a declarat Becali, potrivit Hotnews.ro.

Adrian Godei este inculpat în dosarul deschis în cazul azilelor groazei. Om de casă al Familiei Firea-Pandele, șofer la Primărie în mandatul Firea, angajat la STB, la FC Voluntari și, până în februarie, șofer la cabinetul parlamentar al Gabrielei Firea, Godei a fost capul afacerii cu azile pentru bătrâni.

Într-un mesaj pe Facebook postat cu ocazia demisiei sale, Gabriela Firea admite că Godei a fost „un om bun la toate” pe lângă familia sa.

Aflați mai mult:

  • Alex Livadaru: Creșteți taxele, ca să aibă godeii ce roade! - „Rețeta e simplă, se vede limpede în instituțiile care au legătură cu familia Firea-Pandele. Politizare de sus până jos, sinecuri, organizări după modelul clanurilor mafiote- nași, fini, frați, surori, consilieri, șoferi pe post de oameni buni la toate, indivizi care ocupă fotoliile în instituții și scaunele la petreceri, botezuri și nunți în restaurante. Împart, direct sau indirect, interesele, banii, influența”. Continuarea aici
  • Carmen Dumitrescu: Patimile Gabrielei - Gabriela Firea vrea, în adâncul sufletului ei, să fie un om bun. Așa i-a citit, probabil bunica ei dintr-o Scriptură pe când era mică și atunci a decis că ea va fi un om bun și credincios, un izvor de fapte bune și pioșenie. Dar au apărut gențile de firmă și sacourile de brand, parfumurile de designer și statutul de vedetă, iar mai apoi cel de politician, așa că planurile i-au fost date total peste cap. De asta și-a construit în mintea ei o personalitate coerentă cu Gabriela cea bună, la care aspira încă din copilărie, în timp ce în exteriorul ei nu creștea decât decât o Baroneasă de Voluntari, care, din când în când, știa că trebuie să zică ceva de Dumnezeu. Că, la ce sunt bune toate obiectele de lux, vilele și funcțiile, dacă nu le folosești ca să ridici slavă Domnului? Continuarea aici


Urmăriți Republica pe Google News

Urmăriți Republica pe Threads

Urmăriți Republica pe canalul de WhatsApp 

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
  • Daca abia la nivelul de a primi "lectii" de la un beeecali au ajuns atunci viai lor si vai si noua.
    • Like 0
  • Ce dracu il tot baga in seama pe oligofrenul asta borfas? M-am saturat de mutra lui de cretin si de aberatiile si ifosele lui isterice.
    • Like 0


Îți recomandăm

Solar Resources

„La 16 ani, stăteam de pază la porumbi. Voiam să-mi iau o motocicletă și tata m-a pus la muncă. Aveam o bicicletă cu motor și un binoclu și dădeam roată zi și noapte să nu intre cineva cu căruța în câmp. Că așa se fura: intrau cu căruța în mijlocul câmpului, să nu fie văzuți, făceau o grămadă de pagubă, călcau tot porumbul. Acum vă dați seama că tata nu-și punea mare bază în mine, dar voia să mă facă să apreciez valoarea banului și să-mi cumpăr motocicleta din banii câștigați de mine”.

Citește mai mult

Octavian apolozan

Tavi, un tânăr din Constanța, și-a îndeplinit visul de a studia în străinătate, fiind în prezent student la Universitatea Tehnică din Delft (TU Delft), Olanda, una dintre cele mai renumite instituții de învățământ superior din Europa. Drumul său către această prestigioasă universitate a început încă din liceu, când și-a conturat pasiunea pentru matematică și informatică.

Citește mai mult

Green Steps

100.000 de români au participat la marcarea a 100 de kilometri din traseul Via Transilvanica într-un mod ingenios. „Drumul care unește”, este un traseu turistic de lungă distanță, care traversează România pe diagonală, de la Putna la Drobeta Turnu Severin și este destinat drumeției pe jos, cu bicicleta sau călare. Via Transilvanica este semnalizată cu marcaje vopsite și stâlpi indicatori. Pe parcursul drumeției, călătorii vizitează ceea ce constructorii spun că este cea mai lungă galerie de artă din lume, pentru că la fiecare kilometru se găsește o bornă din andezit sculptată individual.

Citește mai mult