Sari la continut

Un singur om poate să schimbe cu mintea lui o țară

De patru ani, peste 500 de contributori își scriu ideile pe această platformă, construiesc împreună cu noi o comunitate, un spațiu al celor care știu că România poate să arate altfel. Te invităm să scrii și tu!

A fost înregistrat primul deces al unui pacient infectat cu noul coronavirus pe teritoriul României. Bărbatul suferea de o boală incurabilă

Covid-19, izolare la domiciliu

Potrivit Grupului de Comunicare Strategică a fost înregistrat primul deces al unui pacient infectat cu noul coronavirus pe teritoriul României.

Este vorba de pacientul în vârstă de 67 de ani confirmat cu COVID-19 pe 18.03.2020 la UPU din cadrul Spitalului Filiași și transferat în aceeași dată la SCBI Craiova.

Pacientul, care se întorsese din Franța pe 6 martie, avea afecțiuni preexistente foarte grave, patologie neoplazică în stadiu terminal (cancer). 

Aflati si:

Bilanțul infectărilor cu coronavirus în România a ajuns sâmbătă la 367, raportarea oficială de sâmbătă anunțând alte 59 de noi cazuri, în 24 de ore. A fost ziua cu cele mai multe îmbolnăviri din țara noastră de la începutul crizei epidemiologice. 

Potrivit informării făcute sâmbătă, la ora 13, de Grupul de Comunicare strategică, din cei 52 de pacienet vindecați și externați, 36 sunt la Timișoara, 11 la București, 3 la Craiova, unul la Constanța și unul la Iași). 

Citiți și:

Abonează-te la newsletterul Republica.ro

Primește cele mai bune articole din partea autorilor.

Comentarii. Intră în dezbatere
 • Trebuiau justificate cumva atat ”starea de urgenta” cat si ”ordonanta militara”, Cand ai cancer in stadiul TERMINAL si faci o gripa, la cauzele decesului nu cred ca o sa fie trecuta gripa ci patologia principala.
  • Like 0
 • Este cam cu dus şi întors. Pe omul ăsta l-ar fi băgat în pământ şi o răceală.
  Dar, pentru bucuria presei, putem spune că, în sfârşit, avem şi noi prima victimă a COVID-19.
  • Like 2
 • Tipul a murit de cancer si l-au trecut cu corona. La fel s-a intamplat in Italia in cel putin un caz si familia a facut scandal. Interesant.:))))
  • Like 5
  • @ Doru Ovidiu
   Roxana B check icon
   Tre sa intram si noi "in rindul lumii"
   Peste tot mor oameni de corona, numai in Ro nu....
   • Like 0


Îți recomandăm

Telemunca

Odată cu răspândirea noului coronavirus de la o țară la alta, companiile din toată lumea și-au schimbat politica de resurse umane și și-au încurajat angajații să lucreze la distanță pentru a preveni extinderea epidemiei. O decizie care ține de supraviețuirea biologică, dar și de supraviețuirea ca business. (Foto: Guliver/ Getty Images)

Citește mai mult

Recul

Povestea Recul începe în 2015, când regizorul Vlad Dragomirescu și actorul Bogdan Untilă și-au propus să creeze un incubator pentru proiecte culturale independente, care să cuprindă două direcții: teatrul de improvizație și teatrul clasic.

Citește mai mult

Alphahead

Vishal Narender și Georgeta Brehoi, soția sa, au venit în România în urmă cu 4 ani, după ce au lucrat în mai multe multinaționale din India, Franța și Irlanda, și au decis să-și investească toate economiile pentru a produce echipamente moto.

Citește mai mult